HUN


DE

 

info@symalen.hu

Főoldal

Elérhetőségek

Elérhetőségek

ELTSZER KFT.

H - 6100 Kiskunfélegyháza, Szent Imre herceg utca 73.

www.eltszer.hu

Telefon/fax:
+36-76 / 463-550

Mobil:
+36-30 / 51-52-584


Nagyobb térképnézet

 

Adatvédelem:

A www.symalen.hu honlap személyes azonosításra alkalmas adatokat alapvetően nem gyűjt. Azonban, ezen túlmenően az oldal bizonyos részein gyűjthetünk olyan információt, amit a a látogatók kifejezetten és tudatosan bocsátanak rendelkezésünkre, úgy mint pl. az üzenetküldéskor megadott adatok, azaz “Kérdezze szakértőnket!” vagy “Feliratkozás Hírlevélre” menüpontok.

A www.symalen.hu az információkat bizalmasan kezeli, semmilyen formában nem osztja meg más cégekkel és a látogatók e-mail címét sem teszi közzé a www.symalen.hu weboldalon.

Az oldal használatának feltételei:

Az Eltszer Kft. tartja fenn ezt az internetes oldalt az Internet közösség szolgálatára. A www.symalen.hu weboldalhoz való hozzáférés és annak használata jelen feltételek, és az összes vonatkozó törvény tárgyát képezi. Az Eltszer Kft. jogosult ezen feltételek időnkénti felülvizsgálatára, naprakész állapotba hozva annak közzétételét.

A Eltszer Kft. felhívja az internetes közösséget a www.symalen.hu böngészésére és tanulmányozására, személyes tájékozódás, kezelésekre való bejelentkezés vagy a céggel való kommunikáció céljából.

Jogi nyilatkozat:

Az Eltszer Kft. mindent megtesz, hogy pontos és megbízható információk szerepeljenek a weboldalon, de nem vállal garanciát a tartalom pontosságáért. Minden felhasználó egyetért, hogy a weboldalhoz való hozzáférés és annak használata, annak értelmezése a saját felelőssége. Sem az Eltszer Kft. sem bármely más, a www.symalen.hu létrehozásában vagy készítésében résztvevő fél nem felelős a weblaphoz való hozzáférésből vagy annak használatából eredő közvetlen, előre nem látott, indirekt vagy büntető jellegű kárért, vagy bármely hibáért vagy mulasztásért annak tartalmában.

Szerzői jog:

A www.symalen.hu honlap teljes tartalma (képek és szöveg) szerzői jog védelme alatt áll, és az Eltszer Kft. kifejezett írásos engedélye nélkül semmilyen formában nem terjeszthető, nem letölthető, nem módosítható, nem újra felhasználható, nem újra közzétehető.

Ön látogatóként a weboldal tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a weboldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára! A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

Felhívjuk figyelmét, hogy a www.symalen.hu weboldalon emberekről vagy helyekről készült képek az Eltszer Kft. tulajdonai. Ezen képek felhasználása vagy azokkal való visszaélés kifejezetten tilos, kivéve az Eltszer Kft. engedélyével. A képek engedély nélküli használata vagy azokkal való visszaélés a szerzői jogról, a védjegyekről valamint a rágalmazásról és becsületsértésről, a titkosságról és nyilvánosságról szóló törvény megsértése, illetve a közlésről szóló szabályozások és rendeletek megszegése.

Copyright © 2007-2016 – Eltszer Kft., Kiskunfélegyháza

 

WEBÁRUHÁZ

   

KAPCSOLAT